Hoe werkt het?


De eerste stap.

De eerste stap wordt altijd genomen door de ruiter, fokker of eigenaar. Iemand heeft twijfels of de prestaties van het paard misschien negatief worden beïnvloed door het zadel. Dan bel je ons.

De privé-masterclass.
Als wij langskomen, krijg je een complete privé masterclass passend zadel. Met alle aandacht voor jou en je paard. Reserveer ruim de tijd in je agenda en zorg dat we niet gestoord worden.

Beweging.
Natuurlijk willen we jullie in beweging zien. Het opnemen van alle maten, alle referentiepunten, neemt al bijna anderhalf uur in beslag. Daarna bekijken we of je huidige zadel bij jou én je paard past. Dan willen we je paard zien bewegen, onder het zadel of aan de longe.

Verbeteren.
foto aanpakAls jouw zadel niet optimaal past, laten wij je dat voelen. Dan gaan we kijken of we dat kunnen veranderen. Als je wilt, laten we je voelen hoe het óók kan. Dat doen we door ter plekke één van onze demozadels op maat te maken voor je paard.

Je paard blijft op stal.
Nog even tenminste. Want we gaan hem niet horendol maken door steeds een ander zadel op zijn rug te leggen. Jij mag het zadel eerst  op een speciale bok proberen. Daar geven we je nog meer inzicht in hoe een goed passend zadel voor jou hoort te voelen.

Sommige ruiters zijn hier nog sceptisch.
Maar dat verandert als we jouw paard erbij halen. Zadel maar op en voel het zelf. In stap, in draf, in galop. Het paard zal eerst even zoeken naar de balans. Maar jullie zullen je beiden snel aanpassen. En wat je dan merkt? Wij zien vooral veel stralende ruiters. Paarden die beginnen te swingen. Soms tot tranen ontroerde partners. Hier gaat het toch om in de paardensport? Complete harmonie!

Wat kost dat?
In eerste instantie vooral een omslag in denken, daarna doet je gevoel de rest. Maar je begrijpt dat onze zadels meer kosten dan een standaard merk uit de ruitersportwinkel.

En de service?
Omdat je paard in het begin sterk zal veranderen in bespiering, houden we goed contact. Na een paar weken komen we je zadel controleren en passen we het weer wat aan. Dit herhaalt zich nog een paar maal en daarna komen we elke drie maanden terug. Verder hebben we tussentijds contact. Is er iets met je paard of met jou? Eén belletje en we plannen je weer in op onze route.

Garantie?
Ook dat is geregeld. Onze zadels worden vervaardigd door Schleese, een grote naam die wereldwijd veel doet om iedereen die met paarden omgaat, bewust te maken wat zadels wél en níet kunnen doen. We geven naast de fabrieksgarantie twee jaar garantie, maar bovendien verbinden we onze eigen goede naam eraan. We zijn op alle fronten gecertificeerd, zie ook het overzicht op de pagina over ons.

Dus kies maar.
Blijf je rondlopen met twijfels? Probeer je eerst nog eens een ander bit?

Of heb je genoeg van de problemen, wil jij de oplossing?
Pak dan de telefoon en laat ons komen. Met ons aanpasbaar zadel hebben je paard en jij beter contact, meer plezier en blijven jullie allebei heel.

Of bekijk eerst nog deze filmpjes: