Van een klant die ook trainer is:

“Ik verheug me op mijn zadel en ik wil je nogmaals hartelijk danken voor de lieve, geduldige uitleg. Ik heb jullie verder aanbevolen bij een klant die ook hulp nodig heeft bij haar paard.”

Voor deze klant hebben we het zadel razendsnel in orde gemaakt omdat ze anders haar trainingsplaats zou verliezen:

“Ik weet niet wat ik schrijven moet! Dit is zó ongelofelijk lief, ik heb tranen in mijn ogen.”

“Ik ben zo blij dat we met elkaar in contact zijn gekomen en dat zeg ik niet zomaar, want ik ben erg veeleisend.”

“Zo goed heb ik mijn paard nog nooit gezien! Ik kan het nauwelijks geloven, ze was zó goed! Ze nam me gewoon mee! Het zadel is fantastisch! Ik hoop dat ze gezond blijft en dat we zo verder gaan.”

Dit is van een klant van wie het paard pas zadelmak is gemaakt:

“Het zadel ligt super! En ik zit ook super, ik heb geen rugpijn meer!”

Deze klant is trainer van barokke paarden:

“Om te beginnen wil ik je hartelijk bedanken voor het fijne privé seminar, de instructies en je geduld! Zo zou iedereen die als zadel-ergonoom werkt, moeten werken. Ik ben er erg blij mee!”

“Zo blij dat je nog een keer extra bent gekomen bent met het zadel dat uiteindelijk mijn zadel gaat worden!”

Een korte en bondige van een mannelijke klant:

“Dit is het zadel van mijn paard en mij! Nu na 17 jaar rijd ik hem op twee vingers! Mijn 25-jarige ruin voelt zich weer een jonge vent!”

“ Hi Jacqueline, das klappt ganz gut. Die linke Seite geht besser als die rechte. Auf der linken kommt der Rücken schon gut nach oben. Auf der rechten Seiten geht langsam.Aber wir werden fleissig trainieren!”

“ Ich wollte dich eben informieren, dass du den Sattel doch sehr gur gemacht hast! Gestern hatte ich training und sie ist sehr gut gelaufen und ich konnte auch sehr gut sitzen! Trainer war zufrieden!”

“Toen ik Jacqueline ontmoette en van haar hoorde hoeveel paarden een slecht passend zadel verdragen, zonder protest, werd ik aan het twijfelen gebracht. Zat mijn zadel eigenlijk nog wel goed? Toen ze aanbood om een zadelcheck te doen greep ik die kans.

Wat ik echter niet had verwacht, was dat mijn zadel zó slecht zou passen. Onvoorstelbaar hoe snel een zadel veroudert terwijl de jaren voorbij vliegen.

Het was schokkend, maar ook zonneklaar: dit zadel komt niet meer op mijn paard. Mensen die roepen dat het "toch niet zo erg kan zijn" mogen mee naar mijn zadelkamer. Ik kan ze namelijk precies aanwijzen wat er allemaal scheef is gaan staan in die jaren!”

foto klant 1